Op zaterdag 21 december zal de Koepelkerk aan de Brinklaan in Bussum weer omgetoverd worden tot een sfeervolle concertzaal tijdens het Winterconcert van Show- & Marchingband ViJoS.

In de sfeervol versierde kerk kun je genieten van een gevarieerd concert waarbij ViJoS traditiegetrouw kerstliederen speelt, maar deze muziek dit keer mixt met een wat stoerder genre. Zo worden er ook nummers gespeeld in het thema Criminal waar criminelen, maar ook juist de helden centraal staan. Een heldhaftige kerst dus πŸ˜‰.

ViJoS organiseert het welbekendeΒ WinterconcertΒ al jaren in Bussum. Nu voor de tweede keer in de Koepelkerk, waar vorig jaar het concert al erg in de smaak viel mede door de prachtige ambiance. Zeker een bezoek waard!

Het concertΒ start om 20:00 uur,Β inloop is vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis en het concert is geschikt voor jong Γ©n oud vanwege de fijne mix aan muziek.

Show- & Marchingband ViJoS
ViJoS is al meer dan 60 jaar een bekend muzikaal gezicht in Bussum en omgeving. De band is geen onbekende in het concours- en taptoecircuit en veel te zien op bij avondvierdaagsen en evenementen, maar geeft ook met heel veel Β plezier concerten in verschillende genres. In april is het jaarconcert in Spant!