In de zomervakantie organiseren wij, Show- en Drumfanfare Oranje, elke week een muziek of dans/twirl activiteit in ons clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Uiteraard coronaproof!

We hebben roerige maanden achter de rug en daardoor is er bij veel gezinnen roet in het eten gegooid wat betreft de vakantieplannen. Zo langzamerhand mogen we gelukkig steeds en daarom hebben wij gemeend ons clubgebouw open te stellen en activiteiten te organiseren voor de kinderen. Het blijkt des te meer dat het ontmoeten van elkaar, de mooie dingen samen doen, je ontwikkelen, waarde geven aan ons leven. Hoe mooi is het om deze zomer elkaar te mogen ontmoeten, je te ontwikkelen en plezier te maken met elkaar. Onze missie ‘Samen muziek beleven’.

Agenda
Week 28 – 10 juli – Move and Dance, een te gekke dansles met de dance & twirl girls
Week 29 – 15 juli – Energy and Rhythm, drum samen met mr. Rhythm erop los
Week 30 – 23 juli – Feel the Music, toeter alles bij elkaar samen  met mr. pTrumpet
Week 31 – 31 juli – Energy and Rhythm, drum samen met mr. Rhythm erop los
Week 32 – 7 augustus – Move and Dance, een te gekke dansles met de dance & twirl girls
Week 33 – 13 augustus –  Having fun, schuif aan bij mr. pBone en ontdek de geheimen van de trombone

Tijdens alle activiteiten hanteren we de richtlijnen opgesteld door het  RIVM waaraan we ons dienen te houden.

Wij nodigen alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit. De zomeractiviteiten worden financieel ondersteund door de Gemeente Kampen. Zij steunen dit jaar culturele initiatieven, waardoor iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en er zijn een beperkt aantal plaatsen per activiteit. Aanmelden: promotie@oranje-ijsselmuiden.nl