Home Organisaties Veranderingen in cultuurparticipatie

Veranderingen in cultuurparticipatie

167
0

Het LKCA neemt sinds september 2017 deel aan het tweejarige internationale project: Bridging social capital through participatory and co-creative culture. Het project beoogt het sociale engagement van culturele organisaties en hun medewerkers te versterken en ontwikkelen met behulp van kunstprojecten die zich specifiek richten op participatie en co-creatie. Naast het LKCA zijn culturele organisaties en educatieve instellingen betrokken uit Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Polen, Oostenrijk, Litouwen en Slovenië.

Een van de activiteiten in dit project is het uitzetten van een vragenlijst onder cultuurprofessionals, om inzicht te krijgen in de verschillende kunst- en cultuuractiviteiten waarbij mensen van verschillende achtergronden bij elkaar worden gebracht.

We stellen het op prijs als je de vragenlijst wilt invullen. Je bijdrage is anoniem en je mailadres wordt niet bewaard. Beantwoording van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en we zouden het fijn vinden als je die tijd er aan zou willen besteden. Gebruik s.v.p. niet de backward / forward buttons van je browser, de enquête wordt dan mogelijk afgebroken. Voor vragen kun je contact opnemen met ingridsmit@lkca.nl of hansnoijens@lkca.nl.

De vragenlijst vind je hier.

Dank voor je medewerking.