De Deltaband is dé show- en marchingband van Zeeland. De ongeveer 40 muzikanten vormen samen ‘de muzikale ambassadeurs van Vlissingen’. Het korps is opgericht in 1967 en heeft in 2017 haar 50-jarig jubileum gevierd met deelname aan het WMC, waar een gouden medaille werd behaald. Daaraan voorafgaand kan de Deltaband trots zijn op twee Nederlandse titels tijdens Nationale Kampioenschappen. Wij combineren hard oefenen met veel plezier. Dit samen zorgt voor een aanstekelijke teamspirit waarmee we optreden in binnen- en buitenland. Alles draait om passie, muziek en vriendschap.

De Deltaband is op zoek naar een nieuwe

TAMBOUR-MAÎTRE

Onze ideale tambour-maître

  • beschikt over de nodige muzikaliteit
  • neemt deel aan optredens en show- en marsrepetities
  • heeft affiniteit met de marchingband sector
  • beheerst de basis tambour-maître routines (of is bereid dit te leren)
  • is een natuurlijke leider
  • is bewust van zijn voorbeeldrol
  • is enthousiast en gemotiveerd

Wij bieden

  • Een ambitieuze en gezellige vereniging die zich presenteert op hoog niveau en die zich graag blijft ontwikkelen op zowel muzikaal als op mars en show gebied
  • Een enthousiaste groep muzikanten die plezier heeft in het samen muziek maken en dat op het hoogst haalbare niveau wil doen met inachtneming van ieders individuele kwaliteiten

De repetities vinden wekelijks plaats op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in ons nieuwe onderkomen in Vlissingen. Een proefdirectie maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben jij het nieuwe gezicht van de Deltaband Vlissingen?

 

Interesse?

Stuur een motivatiebrief (eventueel voorzien van CV) per e-mail naar info@deltaband.nl. Voor vragen kunt je contact opnemen met Rob Hartman (voorzitter Deltaband Commissie) 06-57571707.

Voor meer informatie kijk eens op www.deltaband.nl

deltaband
De Deltaband uit Vlissingen is dé Show- & Marchingband van Zeeland. Naast straatoptredens in binnen- en buitenland presenteert de Deltaband zich tijdens taptoe's haar show. Bezetting: Trompet, Trombone, Bariton, Tenorsax, Altsax, Fluit, Piccolo, Sousafoon, Slagwerk. De Tamboers van Deltaband Vlissingen onderscheiden zich door het hanteren van de Basler trommeltechniek. In 1967 werd De Deltaband opgericht door Marinus Vuijk. Hij is bekend als toenmalig instructeur van de Tamboers & Pijpers van het Korps Mariniers en als choreograaf en exercitieleider bij o.a. Kunst- & Genoegen Leiden.