Showkorps Wilhelmina bestaat op dit moment uit een jeugdkorps, SW3 en het showkorps.
Het showkorps is op zoek naar een slagwerkinstructeur die een frisse wind door de slagwerksectie kan laten waaien.

Wij zoeken iemand die:

in het bezit is van een conservatoriumopleiding slagwerk of over een aantoonbaar gelijkwaardig niveau beschikt, affiniteit heeft met de mars- en showsector, enthousiast, actief en betrokken is bij de vereniging, iedere donderdagavond de slagwerkrepetitie leidt en de leerlingen begeleidt naar hun A-examen, mee wil denken over nieuwe muziek en de te volgen muzikale koers, goed kan omgaan met niveauverschillen tussen muzikanten, iedereen op zijn/haar niveau kan stimuleren en het groepsgevoel en niveau weet te waarborgen.

Wij bieden: een actieve vereniging met Brabantse gezelligheid, een afwisselend muzikaal en showtechnisch programma, diverse mars- en showmuziek op eerste divisie-niveau
veel ruimte voor initiatief, een passende vergoeding.

Het showkorps repeteert elke donderdagavond van 20.10 tot 22.10 uur in dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk. Voorafgaand vinden vanaf 18:00 uur de lessen van onze leerlingen plaats. Een beschikbaarheid op de donderdagavond is dus een belangrijke voorwaarde.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur voor 30 april 2022 een motivatiebrief en CV naar: [email protected]

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina- of Instagrampagina of op ons Youtubekanaal. Een aantal kandidaten zal worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarna er een ronde met proefdirecties volgt. Deze vindt bij voorkeur op de dinsdagavond plaats in verband met onze voorbereiding op het WMC 2022.