Op 4 november is er de mogelijkheid om een dag lang te verdiepen in de wereld van drum, fife & bugle en nader kennis te maken met Traditional Collective (TC). Al langere tijd promoot TC hun bestaan, en nu willen ze op een persoonlijke niveau Nederland kennis laten maken met de muziek, technieken en het instrumentarium. In Nederland is deze bezetting nog niet echt bekend en daar wil TC aan werken.

Wat is er te doen?
Een dag muziek maken. Lekker trommelen of blazen en tegelijk kennis maken met het te
gekke fenomeen drum, fife and bugle! Ervaren docenten zullen jou deze dag kennis laten maken met muziekstijlen, composities en (speel)technieken. De bedoeling is dat je naar huis gaat met nieuwe kennis, contacten en stukken die je leert spelen deze dag. Aan het einde zullen we dit aan elkaar laten zien en horen. Natuurlijk krijg je ook een presentatie van Traditional Collective zelf te zien. Al met al een dag waar muziek maken voorop staat in relaxte sfeer.

Instrumentarium
Alle muzikanten zijn welkom. Deze dag staat in het teken van drum, fife and bugles. Om mee te spelen hebben we de volgende opties.

Koper
Trompet, bugel of cornet

Hout
Piccolo of dwarsfluit

Slagwerk
Snare of bassdrum

Laat in je aanmelding weten op welk instrument je meedoet en in welke stemming je
instrument is.

Docenten
Docenten voor deze dag worden op Facebook gepresenteerd. Volg je ons
al? www.facebook.com/traditionalcollective

Tijden en locatie
Vanaf 10.00 uur staat de koffie/thee klaar. Rond 10.30 uur gaan we starten en sluiten de dag samen af om 16.30 uur met een presentatie. Uiteindelijk zal je klaar zijn rond 17.30 uur.

Dit gebeurt allemaal in:
Omgeving Apeldoorn

Kosten
Een dag met topdocenten met complete verzorging koffie/thee/frisdrank en lunch voor
€10,00.

Tot slot
Als je vragen hebt of als je aan wilt melden stuur dan een mail naar:
[email protected]

We kijken er naar uit, tot dan!