Show & Marchingband Juliana heeft een topweek achter de rug. Afgelopen weekend werd deelgenomen aan de Duitse Musikparade. Juliana heeft in vier dagen tijd maar liefst zes maal de show “Run the World” laten zien en horen in Dresden; Leipzig; Stuttgart en Kempten. In totaal hebben zo’n 35.000 mensen genoten van de shows van Juliana. Staande ovaties; roepen om “zugabe” en langdurig applaus was de beloning  voor de 60 muzikanten uit Amersfoort.

Nog maar net terug uit Duitsland kwam de vraag om mee te spelen tijdens de concerten van de wereldberoemde band The Script in de Ziggo Dome. In twee dagen tijd is vervolgens alles geregeld en donderdag 15 maart was het zover. Dan sta je als Amersfoortse muzikant ineens naast leadzanger Danny O’Donoghue en de andere leden van The Script. Juliana manager Jan de Vries : “Da’s wel heel gaaf om mee te maken, je kunt je van tevoren geen voorstelling maken hoe mooi dat is. Een uitverkochte Ziggo Dome en toegejuicht worden door al die duizenden mensen, super”.

Juliana zal nog een tweede concert meedoen met The Script. Juliana doet dit in samenwerking met Show & Marchingband Amigo Leiden. Mooi om elkaar als showbands zo te versterken.

Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort
De Chr. Muziek- en Showband Juliana is een vereniging met drie orkesten, twee showbands en een concertorkest. "Vlaggenschip" Show & Marchingband Juliana is een veelgevraagde showband en bekend van vele (internationale) taptoes. Momenteel brengt Juliana de show "Can't hold Us". Alle muziek in de show, van de opmars “I want to break free” tot en met de afmars “This is my Life”, staat in het teken van persoonlijke vrijheid. De show begint met het feit dat mensen zich vaak onder druk voelen staan van anderen om zich anders voor te doen dan ze zijn. Maar als het je lukt om onder die druk uit te vechten is het geweldig om te voelen hoe het is om te zijn wat je zelf wilt. Juliana wil laten zien en horen dat het niet uitmaakt wie of wat je bent. Dit alles wordt muzikaal uitgebeeld met nummers als ‘Under pressure’, ‘Born this way’, ‘Think’, ‘With or without You’, ‘Hurt’, ‘ I’m coming out’ en ‘Go your own Way’. De rode draad in de show is het nummer ‘Can’t Hold Us’ van Macklemore & Ryan Lewis. Juliana heeft niet 1 maar zelfs 2 dirigenten. Dennis Hazenoot en Gerben Kralt leiden afwisselend de muziekrepetities en zorgen samen voor een hoog muzikaal niveau. Marcel Kortes is slagwerkinstructeur. Choreograaf Kees Jan van Loveren schrijft de shows en verzorgt, samen met het showinstructieteam, alles wat met show en exercitie te maken heeft.