Home Evenementen Taptoe Toporkesten bij Taptoe ’s Hertogenbosch 2017

Toporkesten bij Taptoe ’s Hertogenbosch 2017

269
0

Voor de 5e editie, het eerste lustrum, van Taptoe ’s Hertogenbosch heeft de organisatie fantastische showkorpsen gecontracteerd die garant staan voor show en muziek op hoog niveau! En dat mag ook wel verwacht worden van één van de grootste taptoes van Nederland. We stellen alvast enkele deelnemers aan u voor:

Kamper Trompetter Korps
Het Kamper Trompetter Korps, kortweg KTK, heeft op alle grote taptoes en evenementen zijn sporen verdiend, zowel in binnen- als buitenland. Een formatie met een unieke sound, dynamisch, energiek en competitief. Een pakkend repertoire in combinatie met een opvallende uniformering geven altijd een extra dimensie aan de bijzondere optredens van het Kamper Trompetter Korps. De band behoort dan ook tot de meest geboekte showbands van Nederland. Dit jaar onder andere te zien en horen op het WMC te Kerkrade, Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) te Assen en showoptreden/streetparade tijdens de wijnfeesten te Grevenmacher Luxemburg. KTK brengt de wervelende show genaamd “Carpe Diem”.

Showband Takostu
Showband Takostu komt uit Stiens en de naam is een afkorting van TA-mboer KO-rps STU-dio. De vereniging bestaat uit meer dan 100 leden, verdeeld over een Showband, Jeugdband en Kidskorps en is nog steeds groeiende qua ledenaantal.
Het instrumentarium bestaat uit marstrommen, bassdrums, bekkens, timp-toms en een melodie-sectie met piccolo’s, dwarsfluiten en malletinstrumenten. Door deze unieke samenstelling heeft Takostu een eigen muziekgenre opgebouwd. Showoptredens zijn verzorgd op grote taptoe’s zoals in Groningen, Leeuwarden, Kaatsheuvel, Alkmaar en Delft. Ook o.a. in Spanje, Duitsland en Rusland hebben de bandleden opgetreden. De show maakt indruk door de choreografie en perfecte timing in combinatie met het eigen geluid van deze formatie.

Wilt u zaterdagavond 17 juni de fraaie Taptoe ’s Hertogenbosch ook zelf meemaken? Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: zitplaats op de hoofdtribune 14 euro; en zijtribune 9 euro.

Meer informatie: bekijk de website http://www.taptoe-shertogenbosch.nl