The Top Secret Drum Corps

Gedurende de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten op de Parade in ‘s-Hertogenbosch op 15 en 16 juni treedt het wereldberoemde drum corps Top Secret op. Het Zwitserse corps uit Basel kreeg in 2003 wereldwijde bekendheid door hun optreden op de Edinburgh Tattoo, de grootste en meest bekende taptoe van de wereld.

Top Secret treedt slechts enkele keren per jaar op voornamelijk bij gerenommeerde taptoes, het is dus erg uitzonderlijk dat zij in het finaleweekend van de WK handboogschieten op de Parade staan. Het drumcorps bestaat uit amateurs met verschillende achtergronden van bankiers tot fabrieksmedewerkers, maar trainen dagelijks met elkaar om het hoge niveau steeds weer te kunnen evenaren. De Zwitsers treden in de tijdelijke Archery2019 Arena op de Parade in totaal maar liefst vier keer op gedurende de finalesessies op zaterdag en zondag.

“Ik vind het echt een eer dat Top Secret maar liefst vier keer komt optreden bij onze wereldkampioenschappen. We zijn bijna een jaar bezig geweest om het voor elkaar te krijgen, dankzij onze goede contacten, plannen en de imposante locatie is het toch gelukt. Top Secret moet je gewoon een keer gezien hebben. De timing is ongelofelijk, het is echt zo indrukwekkend om te zien. Ik weet zeker dat mensen in de Arena hun ogen uitkijken”.  aldus Eric Kersten, organisator van de WK Handboogschieten.

Kaarten voor een finalesessie van de WK Handboogschieten op zaterdag 15 of zondag 16 juni kosten € 16,50 per sessie en zijn verkrijgbaar via wkhandboogschieten.nl. Het Top Secret Drum Corps maakt onderdeel uit van de programmering gedurende een finalesessie en losse kaarten voor Top Secret Drum Corps zijn niet te koop.

The Top Secret Drum Corps