Het is ontzettend leuk om te lezen dat alle inspanningen van alle #TEAMKM-leden tijdens het WMC zo ontzettend gewaardeerd worden. Niet alleen door onze trouwe en nieuwe lezers, maar ook zeker in een artikel van de KM-hoofdredacteur. Maar! Dit alles hadden we nooit (nee, NOOIT!) kunnen doen zonder de grote man achter deze website. Namelijk: Cor Vosseberg!

Want zonder Cor is er namelijk geen Korpsmuziek.nl. De voorzitter, hoofdredacteur, inspirator en bliksemafleider zorgt er namelijk voor dat alle redactieleden optimaal hun dingetje kunnen doen. En daar mag best eens wat over geschreven worden!

Het begon al met de nieuwe website. Cor heeft uren en uren contact gehad met Marvin. Over het ontwerp, over de functionaliteiten en alles wat bij een nieuwe site komt kijken. Natuurlijk gesteund door een aantal andere KM’ers, maar het leeuwendeel van het werk deed hij. Zeker ook met het overzetten van een enorme bak aan berichten. Nachtwerk!

Het WMC is vervolgens fantastisch door hem geregeld. Van perskaarten tot lunchpakketten, een bed, een biertje, een lach en soms ook een traan. We hoefden letterlijk alleen maar ons fototoestel te pakken, onze laptop uit te klappen of plaats te nemen achter de verslaggeversdesk. Cor had alles geregeld. En mede daardoor hebben wij vier fantastische weken gehad.

Ook op de moeilijke momenten kon je op Cor rekenen. Als er strubbelingen waren. Of spannende gebeurtenissen. Niet alles liep tijdens het WMC op rolletjes. Maar Cor stond ons bij met raad en daad. Hij ging als het ware voor zijn team door het vuur.

En afgezien daarvan is er niemand met zo’n uitgebreid netwerk. En dus stonden we gezellig te bbq’en met Vancore. En mochten we ons verheugen op vele telefoontjes en bezoekjes van belanghebbenden uit de sector. En waren we altijd van alles op de hoogte!

Cor: namens #TEAMKM wil ik je enorm bedanken voor alles wat je in aanloop naar en tijdens het WMC hebt gedaan. En ik hoop ook dat je hiermee de komende jaren doorgaat. Met alle energie, slaapgebrek en bakken koffie die daarvoor nodig zijn. Want zonder jou, nee, zonder jou is er helemaal geen Korpsmuziek. En daarvoor hebben wij met z’n allen heel veel respect!

Cor, je bent een topper! Bedankt!

(Oh ja, en hij heeft er toch een hekel aan om in de belangstelling te staan. Vette pech 😉 !

1 reactie