Op zaterdagavond 18 mei 2019 verandert het De Vliert stadion in ’s Hertogenbosch in een grote muzikale arena. De Taptoe van ’s Hertogenbosch beleeft die avond zijn zesde editie. Mis het niet! Zeker als u nog niet eerder bij dit fantastische kijk- en luisterspektakel bent geweest, dan is dit een mooie gelegenheid om een geweldige avond te beleven samen met uw gezin, vrienden of collega’s. Kaarten zijn snel en gemakkelijk te bestellen via de website van de Taptoe: www.taptoe-shertogenbosch.nl. Wacht niet te lang, de beste plekken zijn het eerst vergeven.

Na de grote successen van de eerste vijf edities heeft de organisatie ook deze keer een vijftal kanjers onder de show- en marchingbands gecontracteerd. Zij behoren allen tot de top van Nederland, maar genieten ook over de grenzen grote bekendheid. Stuk voor stuk combineren ze op hun eigen manier ritmische muziek met bijzondere showelementen. Een sterk veld, dat garant staat voor een fantastische muzikale show. Mogelijk sluit ook nog een buitenlandse topper aan. De onderhandelingen daarvoor lopen nog.

Naast het grote muzikale aanbod is er in het stadion natuurlijk ook aandacht voor de inwendige mens. Want wat is er nou nog leuker dan onder het genot van een lekker hapje en drankje dubbel te genieten van een muzikaal spektakel? Bestel dus snel uw kaarten en laat u verrassen op zaterdagavond 18 mei.