Home Evenementen Taptoe `s-Hertogenbosch 2022

Taptoe `s-Hertogenbosch 2022

1067
0

Na zes eerdere succesvolle edities was het even wachten op de zevende editie. Ook de organisatie van Taptoe ’s-Hertogenbosch tastte in het duister terwijl de Covid pandemie het land in zijn greep hield. Net als vele andere evenementen in 2021 kon ook Taptoe ’s-Hertogenbosch niet doorgaan. Ondanks alle voorbereidingen kwam er maar geen groen licht tot dat in begin 2022 alles erop wees dat voor de volle 100% Taptoe ’s-Hertogenbosch zijn zevende editie zou beleven.

STREETPARADE – ’s Middags maken maar liefst zo’n 15 orkesten – met samen al snel 600 muzikanten – hun opwachting tijdens de streetparade. Deze is gratis toegankelijk en begint om 13:00 uur. De orkesten zijn o.a. te zien op de Parade, Hinthamerstraat en De Markt. Naar verwachting is het einde van de van de streetparade omstreeks 16:30u waarna enkele orkesten doorgaan en in de avond terug te zien zijn in Stadion de Vliert.

DEELNEMERS – Zoals het taptoepubliek reeds van de organisatie gewend is, is ook nu weer sprake van een sterk deelnemersveld in stadion De Vliert.

Line-up:

  • Show & marchingband Kunst & Genoegen uit Leiden
  • Marchingband van DVS uit Katwijk
  • Muziek- en showband Juliana uit Amersfoort
  • Drumfanfare Exempel uit Empel
  • Drum & bugle corps Jubal uit Dordrecht
  • De Red Hackle Pipe Band uit België
  • Show & marchingband Amantius uit ’s-Hertogenbosch.

De eerste vier orkesten strijden in juli op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade zelfs om het eremetaal op de onderdelen mars en/of show.

KAARTVERKOOP – Er zijn diverse soorten kaarten verkrijgbaar beginnend bij €12,50 voor de zijtribune. Voor de hoofdtribune variëren de prijzen van €17,50 tot €27,50.

De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.taptoe-shertogenbosch.nl