Op 22 december is er een swingend kerstconcert door Concertorkest Juliana samen met de musicalgroep Stichting ALL.  Het geheel staat onder leiding van dirigent Wilbert van Arendonk.

Het programma bestaat uit bekende internationale kerstsongs die allemaal in een verrassend en swingend arrangement zijn gezet. Orkest en koor treden afwisselend op en zullen uiteraard ook samen een aantal nummers uitvoeren. Een van de hoogtepunten van het concert wordt het nummer “Breath of Heaven, Mary’s Song”. Dit nummer zal worden gezongen door een soliste van ALL met prachtige begeleiding door het orkest.

De organisatie is blij te kunnen samenwerken met de Amersfoortse Stichting ALL.

ALL staat voor ALLEMAAL! Iedereen is welkom; oud, jong, groot en klein. Stichting ALL wil dat bijzondere mensen samen hun talenten ontwikkelen door middel van theater en musical. Iedereen is bijzonder! De stichting staat voor gastvrijheid, talentontwikkeling door samen te werken en maatschappelijke betrokkenheid.

Concertorkest Juliana sluit met dit concert het drukke jaar 2018 van de vereniging Juliana Amersfoort af. Na dit kerstconcert gaat het orkest zich opmaken voor 2019 want dan wordt het tienjarig bestaan gevierd. Noteer hiervoor alvast de datum 18 mei voor het jubileumconcert.

Terwijl het Concertorkest zich richt op de kerstmuziek zijn de beide showbands Juliana en Jong Juliana druk bezig met hun nieuwe shows voor 2019. Hierover binnenkort meer nieuws.

‘S(w)Inging XMas’

zaterdag 22 december 2018

Wijkgemeente De Brug, Schuilenburgerweg 2 Amersfoort

Aanvang 20.00 uur

Entree: € 10,00

kaarten bestellen via e-mail: concertorkest@juliana-amersfoort.nl

Chr. Muziek- en Showband Juliana Amersfoort
De Chr. Muziek- en Showband Juliana is een vereniging met drie orkesten, twee showbands en een concertorkest. "Vlaggenschip" Show & Marchingband Juliana is een veelgevraagde showband en bekend van vele (internationale) taptoes. Momenteel brengt Juliana de show "Can't hold Us". Alle muziek in de show, van de opmars “I want to break free” tot en met de afmars “This is my Life”, staat in het teken van persoonlijke vrijheid. De show begint met het feit dat mensen zich vaak onder druk voelen staan van anderen om zich anders voor te doen dan ze zijn. Maar als het je lukt om onder die druk uit te vechten is het geweldig om te voelen hoe het is om te zijn wat je zelf wilt. Juliana wil laten zien en horen dat het niet uitmaakt wie of wat je bent. Dit alles wordt muzikaal uitgebeeld met nummers als ‘Under pressure’, ‘Born this way’, ‘Think’, ‘With or without You’, ‘Hurt’, ‘ I’m coming out’ en ‘Go your own Way’. De rode draad in de show is het nummer ‘Can’t Hold Us’ van Macklemore & Ryan Lewis. Juliana heeft niet 1 maar zelfs 2 dirigenten. Dennis Hazenoot en Gerben Kralt leiden afwisselend de muziekrepetities en zorgen samen voor een hoog muzikaal niveau. Marcel Kortes is slagwerkinstructeur. Choreograaf Kees Jan van Loveren schrijft de shows en verzorgt, samen met het showinstructieteam, alles wat met show en exercitie te maken heeft.