Het was het wachten gedurende afgelopen twee jaar meer dan waard: de organisatie heeft voor de lustrumeditie van Taptoe ’s Hertogenbosch 2017 een fantastisch aantal korpsen weten te contracteren! Voor de vijfde keer is ’s Hertogenbosch het nationale middelpunt voor showkorpsen en muziekverenigingen op zaterdag 17 juni a.s.

Op de kunstgrasmat van Stadion De Vliert wordt op zaterdagavond een fraai programma aangeboden met topkorpsen uit binnen- en buitenland. Dat ligt ook in de lijn der verwachting want Taptoe ’s Hertogenbosch heeft zich inmiddels weten te ontwikkelen tot een evenement dat zich kan meten met de grootste taptoes van Nederland.

Met het Wereld Muziek Concours WMC (juli) in het verschiet, hebben de deelnemende korpsen zich goed voorbereid op een topprestatie en zij zullen in ’s Hertogenbosch zeker laten zien en horen waartoe zij in staat zijn. Dat belooft in elk geval van hoog niveau te zijn!

De deelnemers stellen we graag aan u voor:
-Kamper Trompetter Korps (KTK) – Kampen
-Showband Takostu – Stiens
-Drumfanfare Amantius – Den Bosch
-Drum- en Showfanfare ADVENDO – Sneek
-Drumfanfare EXEMPEL – Empel
-Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen (KNG) – Leiden

Naast de taptoe is er ’s middags ook de indrukwekkende streetparade te beleven. Door de gehele historische binnenstad van ’s Hertogenbosch zullen ongeveer twintig korpsen te horen en te zien zijn en dat over een parcours van 2,5 kilometer. De toegang is dan gratis.

Wilt u zaterdagavond 17 juni de fraaie taptoe ook zelf meemaken? De kaartverkoop via de website is intussen gestart: zitplaats op de hoofdtribune 14 euro; en zijtribune 9 euro.

Streetparade ’s Hertogenbosch 2017
Locatie : De Parade/binnenstad te ’s Hertogenbosch
Datum : Zaterdag 17 juni 2017
Aanvang : 13.00 uur
Einde : 15.00 uur

Taptoe ’s Hertogenbosch 2017
Locatie : Stadion De Fliert, Victorialaan 21, 5213 JG ’s-Hertogenbosch
Datum : Zaterdag 17 juni 2017
Stadion open : Vanaf 18.30 uur
Aanvang : 19.30 uur
Einde : 22.45 uur

Meer informatie: bekijk de website http://www.taptoe-shertogenbosch.nl