Na maanden van voorbereidingen en overleg kon het nieuws gisteren eindelijk wereldkundig worden gemaakt. IRENE gaat volledig over naar een nieuw instrumentarium van System Blue. De showband zal de instrumenten van de brass en de percussion volledig vervangen en de jeugdshowband vervangt ook haar percussion.

Op initiatief van 4 enthousiaste leden is in samenhang met bestuur en instructie en partner System Blue deze samenwerking tot stand gekomen. Na maanden van overleg is uiteindelijk gekozen voor kwaliteit en bijna totale vervanging van de instrumenten. De brass en percussion is innovatief en kwalitatief een top product!

Natuurlijk is iedereen binnen IRENE onwijs trots dat deze samenwerking met System Blue tot stand is gekomen. Gelijktijdig met dit bericht is ook in Amerika een persbericht verschenen. Het is voor het eerst dat een vereniging in Europa met een compleet nieuw instrumentarium van System Blue haar optredens in binnen- en buitenland zal verzorgen. De verwachting is, dat IRENE na ongeveer 3 maanden het instrumentarium gaat ontvangen. Deze samenwerking bewijst dat een staaltje van creatief, professioneel denken en overleg kan leiden tot iets moois! Ook wij behoren nu tot de System Blue Family. Daar mag onze vereniging in al haar hoedanigheid super trots op zijn!