Voor wie denkt dat de leden van de Vlaardingse muziekvereniging hebben stil gezeten deze zomer hebben het mis. Door alle warme omstandigheden heen hebben de leden hard gewerkt aan de Verhuizing van de Club. Een aantal jaar geleden had de vereniging na het verlaten van hun verenigingsgebouw aan de surinamesingel onderkomen gevonden in Kindercentrum de Ark in de Holy. hier hebben zij met plezier gerepeteerd. Maar helaas bleek dit voor de vereniging niet de beste oplossing te zijn voor de lange termijn. We kwamen bijvoorbeeld toch nog wat opslagruimte te kort.

Wij hebben nu een locatie gevonden waar wij als vereniging alles onder 1 dak hebben en kunnen uitoefenen. Dit hebben wij gevonden in de sportaccommodatie Holy aan de Korhoenlaan 6 in Vlaardingen. Hier hebben wij al onze materialen onder 1 dak en kunnen wij al onze activiteiten doen onder 1 dak. Zo vinden onze muziekrepetities van Thalita en Thalita Extra hier plaats in de Aula van Mavo VOS en kunnen wij onze show en exercitie repetities houden hier in de Sporthal. Wij gaan dan ook weer vol goede moed de toekomst tegemoet met onze prachtige nieuwe onderkomen en zien uit naar nog vele mooie muzikale jaren hier aan de Korhoenlaan 6!

Wees welkom op een van onze repetities en vraag ons naar meer informatie. U kunt ons mailen naar [email protected] . Showbrassband Thalita repeteert op iedere dinsdag avond van 20:00u tot 22:00 deur open vanaf 19:30u. Thalita Extra op iedere woensdagavond van 20:00u tot 22:00u deur open vanaf 19:30u. Of kijk eens op http://www.thalita.nl