De Show- & Marchingband van Muziekvereniging Forum Hadriani is per direct op zoek naar een tambour-maître (m/v). De tambour-maître is het gezicht van het korps, en daarmee een essentiële schakel tijdens de optredens. De Show- & Marchingband (SMB) is een graag geziene gast bij diverse taptoes, corso’s en optochten.

De SMB kent een bezetting van trompetten, fluiten en piccolo’s, (tenor)saxofoons, trombones, horns, baritons en sousafoons. Het ritmesectie bestaat uit snaredrums, bekkens en grote trom. Op dit moment zijn er bijna 35 muzikanten actief die het afgelopen jaar hard gewerkt hebben aan een compleet nieuwe show. Deze show, ‘The Legacy of Music’ genaamd, kenmerkt zich door verschillende uptempo en rustige muziekstijlen.

De exercitie is in handen van Ronald Krassenburg. Naast de exercitie heeft Ronald als instructeur ook de slagwerkgroep onder zijn hoede. De algehele muzikale leiding ligt bij Jos Lustberg. Jos en Ronald zijn bij verschillende gerenommeerde en professionele orkesten in Nederland actief. Met deze professionele instructie streeft de SMB een hoge kwaliteit na.

Dit korps kenmerkt zich door de saamhorigheid en de prettige en aangename sfeer. Belangrijke kenmerken om een succesvolle vereniging te kunnen zijn en blijven. De repetities vinden wekelijks op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur plaats in het verenigingsgebouw aan het Oosteinde 16 in Voorburg, nabij park Vreugd en Rust. Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u interesse in de vacature of wilt u eerst wat meer weten van onze vereniging? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Show- & Marchingband Forum Hadriani
De Show- & Marchingband van muziekvereniging Forum Hadriani uit Voorburg bestaat uit ongeveer 35 leden en is een graag geziene gast op streetparades en taptoes in binnen- & buitenland en heeft inmiddels dan ook een goede staat van dienst. De bezetting van het orkest bestaat momenteel uit: slagwerk, trompetten, trombones, saxofoons, piccolo’s, baritons en sousafoons. De speciaal voor het orkest gearrangeerde en gecomponeerde muziek staat borg voor de geheel eigen sound in zowel de mars- als showmuziek.