Sinds het “Genesis” -concert in 1976 heeft het openluchtpodium Loreley zich gevestigd als locatie voor optredens van nationale en internationale rock- en popbands. Een mijlpaal in de geschiedenis van Loreley waren de producties van de legendarische “WDR Rockpalast” Open Airs uit 1981, die een absolute culturele show werd met megabands zoals “U2”, “Metallica”, “Nazareth”, “Deep Purple”, “The Police”, “Sunrise Avenue”, met Joe Cocker, James Blunt, “Avicii” of Peter Maffay. De muzieksterren van de wereld hebben geschiedenis geschreven op de “Rock of Entertainment”. De legendarische rots in een uniek landschap hoog boven de Rijn is al lang een “must” geworden voor de concertscène. De openluchtpodium ontworpen als een amfitheater biedt 4.500 zitplaatsen, de totale capaciteit is 18.000 mensen

Een waardig Royal en internationaal deelnemersveld op 7 September 2019 bij the Deutsche Millitary Tattoo, Royal Music show in Loreley am Rhein. Major Jason Griffiths, Director of Music, heeft een prachtig programma samengesteld.

Pipers of the World, die tevens deelnemen aan de fantastische finale, de Authentic styled Wadokyo Chinese Drums, The Band of Liberation o.l.v Simon Dubbelaar, Musikcorps Grossen Linden, Fasinating Drums Percussion, Fanfarenkorps der Genie o.l.v Corné Pas, uit het wereldberoemde dorp Lutkewierum (NL) de Introsjoklu Lutkewierum en uit België Showkorps W.I.K. uit Oostende.

Bestel direct uw kaarten voor een grootse “Royal Music Show” met klasse en vooral in een prachtige imposante Loreley am Rhein Arena omgeving.

Deuren open: 18:00 hr, Programma start: 19:30 hr, Einde ca. 23:00 hr

www.duitslandtaptoe.nl www.deutschland-tattoo.eu