Tijdens de algemene ledenvergadering van het Kamper Trompetter Korps is Ronny Greven benoemt als nieuwe voorzitter van het Kamper Trompetter Korps. De vereniging is een lange periode op zoek geweest naar een voorzitter en is dan ook trots op de aanstelling van Ronny Greven. Met een nieuw gezicht voor de groep kan het bestuur weer verder bouwen aan de toekomst van de vereniging. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd er teruggekeken op het afgelopen jaar waarin de vereniging hoogtepunten heeft gekend zoals het winnen van het ODSC in Assen, optredens in binnen- en buitenland en deelname aan het Wereld Muziek Concours voor zowel het Jong KTK als Kamper Trompetter Korps. Er werd ook gekeken naar het huidige jaar waarin het Jong KTK (Time Traveler) en KTK (Boundaries) een nieuwe show hebben ingestudeerd en hier het hele land voor rondreizen om deze producten te presenteren. Belangrijke doelen voor dit jaar zijn om de organisatie onder de loep te nemen en de bestuursstructuur verder uit te werken. Het conceptbeleidsplan is gepresenteerd en goed bevonden door de leden. De komende periode zal het bestuur hier verder inhoud aan geven. Tijdens de algemene ledenvergadering werd duidelijk dat de vereniging een belangrijk doel heeft voor de komende jaren, namelijk het investeren in de werving voor de KTK Music Kidz. 

Wil je het gehele nieuwsbericht lezen?

Kijk dan snel op www.kampertrompetterkorps.nl

Foto: Mediapartner van het KTK | Fotografiecor.nl

Kamper Trompetter Korps
Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!