“Het hoge woord is er uit: de Rijnmondband uit Schiedam brengt in 2017 een nieuwe show!” Na het meest recente showproduct ‘Soulmates’ zal de Rijnmondband in 2017 wederom een nieuwe show uitbrengen. Deze nieuwe show vervangt het spektakel ‘Break Out’, waar het publiek vier jaar lang van heeft kunnen genieten.

Dit jaar hebben René Leckie, Dennis Smits, René Ranzijn en Erwin de Jong opnieuw gezorgd voor een weergaloos concept en deze vertaald naar muziek en passende choreografie. U zult op het puntje van uw stoel gaan zitten tijdens deze virtuele reis. Een reis die uw fantasie levendig houdt.

Vier grote rode ballen vormen het decor van een schitterend schouwspel waarbij het publiek van begin tot eind geëntertaind zal worden met muziek, dans en meer! Wij laten door middel van deze vier ballen uw fantasie de vrije loop. De kleur rood refereert aan menselijk gedrag. Kleine en grote zaken die voor ons van belang zijn, ons tot wanhoop drijven of ons geluk brengen. Rood strekt zich uit en reist van een hemelse liefde tot een hel op aarde en alles wat er tussen zit.

Kortom, blijf alert tijdens dit hagelnieuw programma en vergeet vooral niet om adem te blijven halen. Geniet van deze show en van onder andere de emotionele ballade, waarin u mee wordt genomen op reis in klank en kleur.

Dames en heren, de Rijnmondband presenteert: La Balle Rouge!