De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.

De fanfare bestaat volledig uit reservisten en de uitvalsbasis van het orkest is de Bernhardkazerne in Amersfoort. Repetities zijn op zaterdagen, maar ook de woensdagavond kan worden ingepland.

Binnen de FKNR is er momenteel plaats voor muzikanten in:

De tamboersectie

Functie-eisen:
• Landelijk erkend HaFaBra-diploma (C/D) of een aantoonbaar vergelijkbaar niveau, gecombineerd met ervaring als muzikant in tamboerkorpsen/showbands.
• Minimaal 5 jaar de Nederlandse nationaliteit;
• Leeftijd tussen de 18 en 49 jaar.

Belangstelling voor- en ervaring, affiniteit met andere trommel-, slagwerkstijlen strekt tot aanbeveling. Een kennismakingsgesprek, proefspel, alsmede een medische en psychologische keuring zullen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Geboden: De Koninklijke Landmacht biedt u een aanstelling als reservist bij de Krijgsmacht, in de rang van soldaat.

Informatie: Informatie over de Fanfare van het Korps Nationale Reserve, de vacatures en de sollicitatieprocedure kunt u verkrijgen bij Aoo R.J.M. Goddrie, kapelmeester van de FKNR, RJM.Goddrie@mindef.nl.

Uw reactie: Uw sollicitatie kunt u voor 24 april 2019 sturen naar: Ondersteuningsgroep CLAS Fanfare Korps Nationale Reserve, T.a.v. Aoo J.C. Embregts, JC.Embregts@mindef.nl.