Afgelopen zaterdag tijdens Taptoe Drunen beleefde Mallet-Perucussionband “Drumband Rhenen” de premiere van de nieuwe show: Simply the best! Tijdens deze taptoe met medewerking van Showband KDO Groessen, Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk en de Bazuin uit Leerdam waren de Rhenense mnuzikanten vol gezonde spanning om het nieuwe product te tonen. Wederom is Hans Verhoeks erin geslaagd om een productie te leveren die past bij de wensen van de band en ook zeker vol met verschillende show elementen en muziek zitten welke het publiek blijft boeien van begin tot eind! En het Drunense publiek genoot volop!

De band heeft deze nieuwe show ingestudeerd voor het 60-jarig jubileum en uiteraard zit ook deze show weer vol met herkenbare muziek. Wat denkt u bijvoorbeeld van Reach out en Radar love. Allemaal wereldhits, van de Four Tops tot onze eigen Golden Earring.
Maar met de nieuwe show zet “Drumband Rhenen” ook weer een volgende stap in haar ontwikkeling als showband. Niet alleen zit de figuratie vol onverwachte effecten en is aan de zijkant van het veld het pit instrumentarium toegevoegd voor meer muzikale expressie. Ook zal de jeugd laten zien dat zij meer kan dan alleen muziek maken.

De band reist volgende week zondag af naar Belgie, om daar tijdens de Memorial Taptoe Kathleen aanwezig te zijn met Simply the best!