Wie jarig is trakteert en daarom worden er ter gelegenheid van dit jubileum het gehele jaar door verschillende festiviteiten gehouden voor leden, familie en vrienden, collega muzikanten, als ook voor de bevolking. Er is een afwisselend programma gemaakt met voor elk wat wils:

25 januari Verenigingspresentatie (openbaar event)
22 februari Muzikanten darttoernooi (openbaar event, op inschrijving)
14 maart Spelletjes middag en avond (voor leden)
16 mei De Vrienden van Oranje Live (openbaar event)
13 juni Twirlclinic (openbaar event, op inschrijving)
28 augustus Reünie (openbaar voor leden en oud-leden, op inschrijving)
19 september Jubileumtaptoe (openbaar event)
31 oktober Oktoberfest (openbaar event, aanmelden)
28 november Gala avond (besloten feest voor leden)
18 december Karaoke avond (voor leden)

Speciale uitnodiging voor muzikanten:

Na enige jaren van afwezigheid organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden op zaterdagavond 22 februari een muzikanten-darttoernooi. Het darttoernooi wordt gehouden in het clubgebouw van Oranje, Erfgenamestraat 1A in IJsselmuiden. Aanvang 19.30 uur.

Het beloofd een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier te worden. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen.

De bar is geopend voor eten en drinken. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken.

Meedoen met het toernooi!
U kunt deelnemen aan het darttoernooi (het betreft een “single” toernooi) en zich vanaf nu inschrijven. Elke muzikant mag 1 introducé meenemen.

Het inschrijfgeld is € 10,00. Te voldoen op de avond zelf bij de wedstrijdtafel. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 27 januari, maar wees er op tijd bij want vol = echt vol. (max. 40 deelnemers).

Deelnemers dienen op de avond zelf uiterlijk 19 uur aanwezig te zijn. Het clubgebouw is geopend vanaf 18:30 uur.

Voor nadere informatie of opgave kunt u mailen naar:  [email protected]

Wij heten u alvast van harte welkom op het toernooi!

Wilt u meer weten over de festiviteiten van Oranje houdt u dan onze website www.oranje-ijsselmuiden.nl in de gaten en volgt u ons op Facebook, Twitter en Instagram.