Home Showkorpsen Opening seizoen 2017 Trompetterkorps Alkmaar

Opening seizoen 2017 Trompetterkorps Alkmaar

284
0

Na een geweldig jubileumjaar in 2016 met vele activiteiten pakt Trompetterkorps Alkmaar de ‘gewone’ draad weer op. Sinds januari is het TKA weer hard aan het repeteren om nieuwe muziekstukken in te studeren voor komend seizoen en er wordt gewerkt aan de straatexercitie. Vanaf 18 mei start namelijk ons ‘optreden’ seizoen weer in Loosdrecht, we zullen hier de muzikale begeleiding verzorgen tijdens de intocht van de avond4daagse. Vanaf dat moment zullen wij bijna wekelijks optreden door heel Nederland. Ook staat er een optreden gepland in Frankrijk, vlak bij Parijs en er lopen meer aanvragen in Frankrijk. Dat is overigens niet de eerste keer dat we dit jaar niet het buitenland gaan, ook met de carnaval zijn we in het buitenland geweest. Toen mochten wij een optreden verzorgen tijdens Rosenmonntag in Bonn.

Daarnaast volgen er nog vele hoogtepunten dit seizoen waar we nog niet te veel over kunnen laten weten, houdt de Facebook-pagina van TKA in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Op onze website vindt u alle optredens van de TKA Senioren en de TKA junioren inclusief alle data > www.TrompetterkorpsAlkmaar.nl