Het Kamper Trompetter Korps biedt de ultieme beleving aan alle muzikanten! Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert het KTK een open repetitie voor alle geïnteresseerden in Nederland. Na afloop kan er onder genot van een biertje worden nagepraat tijdens de 1e editie van het KTK Oktoberfest.

De afgelopen jaren heeft het Kamper Trompetter Korps zicht ontzettend ontwikkeld en haar naamsbekendheid vergroot. Vele investeringen in de succesvolle jeugdopleiding van het KTK zorgt er inmiddels voor dat de doorstroom naar het Jong KTK en KTK de afgelopen jaren zijn vlucht heeft genomen. Om te zorgen dat muzikanten vanaf 16 jaar ook onderdeel kunnen worden van onze vereniging geeft het KTK een unieke kijk in haar keuken.

ELEEF DE MUZIKALE ERVARING VAN JE LEVEN

Het Kamper Trompetter Korps organiseert een open repetitie om liefhebbers de gelegenheid te geven om mee te repeteren met het korps. Tijdens deze repetitie wordt onder leiding van de professionele instructeurs verschillende muziekstukken ingestudeerd. Dit zal aan het eind van deze dag gezamenlijk worden uitgevoerd.

Speel jij trompet, mellofoon, sousafoon, trombone, bariton, euphonium, snare, tenor, tembale, bekkens of basedrum en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een te gekke showband? Dan ben jij van harte welkom bij de Open Repetitie op zaterdag 28 oktober om 14:00 tot 18:00 uur.

 

SLUIT BIJZONDERE DAG AF MET HET KTK OKTOBERFEST

Aansluitend aan deze open repetitie organiseert de activiteitencommissie van het KTK de 1e editie van het KTK Oktoberfest. Na afloop van de repetitie kan jij blijven eten in ons clubgebouw ‘de Jachthoorn’ zodat je een volle maag hebt voor het KTK Oktoberfest. Dit feest zal gaan beginnen om 20:00 uur. Wij zijn trots te kunnen vermelden dat partyband We Bin d’r Uut deze avond optredens zal verzorgen. Zorg dus dat je een leuke outfit weet te scoren en geniet mee van een geweldig feest in ons clubgebouw.

 

MELD JE SNEL AAN VOOR DE OPEN REPETITIE

Wil jij ook deelnemen aan deze bijzondere dag? Dan is dit mogelijk door via deze link een e-mail te sturen naar onze activiteitencommissie! Hopelijk mogen wij jou ook ontmoeten op zaterdag 28 oktober!

Kamper Trompetter Korps
Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!