Wil jij weten hoe het Kamper Trompetter Korps zijn repetities muzikale invulling geeft en wil jij hier graag een keer onderdeel van zijn en een keertje meespelen? Dan is de open repetitie van het Kamper Trompetterkorps zeker iets om in je agenda te noteren.

Op zaterdag vijf oktober 2019 opent de meervoudig Nederlands kampioen van de showkorpswereld de deur voor alle geïnteresseerden. Je zult dan zien dat plezier en gezelligheid erg belangrijke ingrediënten zijn van de vele successen die de club in haar rijke geschiedenis heeft behaald.
Kom daarom op zaterdag 5 oktober 2019 langs op het Ichtus College aan de Jan Ligthartstraat 1, waar de open repetitie van 13:00 tot 17:30 zal plaatsvinden. Iedereen mag het blaasinstrument of de trommelstokken oppakken en een poging wagen.

Aanmelden via: [email protected].

Vermeld bij het aanmelden je naam, instrument, of je een eigen instrument hebt en jouw voorkeur voor welke partij je nodig bent. (1e, 2e of 3e)

Ieder jaar wordt er gewerkt aan een show vol mooie muziek en beweging: voor het seizoen 2020 heeft het Kamper Trompetterkorps veelbelovende plannen. Professionele instructeurs met internationale ervaring zullen je veel leren en inspireren. Er staan al veel leuke optredens gepland in 2020!

Zien we jou dus ook op zaterdag 5 oktober 2019 op het Ichtus College?