Showband Takostu Stiens en de OMF zetten voor de achtste keer op rij het JeugdFestival op de agenda. Op zaterdag 22 juni 2019 kunnen jeugdkorpsen zich presenteren aan het publiek en de jury. De inschrijving staat open en op het programma staan nu alweer een aantal deelnemers die zich op voorhand hebben opgegeven. Het JeugdFestival Stiens trekt elk jaar ook nieuwe groepen. Iedereen is welkom in Stiens, ook KidsKorpsen. Een eigen klasse voor de jongste jeugd op de Nederlandse velden.

De wedstrijden in Stiens zijn open voor Show- en/of Mars deelname in de Kids- of Jeugdklasse. Speciaal in Stiens is die KidsKlasse voor de allerjongste groepen. Mochten er Jeugdgroepen deel willen nemen maar op een hoger nivo beoordeeld willen worden, dan zal de organisatie dat mogelijk maken, kijkend naar de nieuwe richtlijnen en reglementen van de KNMO. Het blijft wel een JeugdFestival, geen KNMO concours. Ook in 2019 zal er weer een deskundige jury aanwezig zijn die vooral insteekt op een nuttig juryrapport. De OMF, Organisatie voor Muziekverenigingen in Fryslan ondersteunt het JeugdFestival.

Zaterdag 22 juni is iedereen van harte welkom in Stiens. Het JeugdFestival wordt gehouden op het Sportcomplex waar ook het Takostu verenigingsgebouw gelegen is en is zoals elk jaar gratis toegankelijk. Het adres: Truerderdyk 4H 9051 JC STIENS.

Inschrijven en meer informatie:ย ย jeugdfestival@takostu.nl

Tot ziens in Stiens !