Home Organisaties ODSC tot 2020 Open Nederlands Kampioenschap Show; “K.N.M.O. versterkt samenwerking met FO...

ODSC tot 2020 Open Nederlands Kampioenschap Show; “K.N.M.O. versterkt samenwerking met FO ODSC”

198
0

Vrijdag 29 januari 2016 was belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het ODSC. In een gezamenlijke bijeenkomst van het K.N.M.O. en de Facilitaire Organisatie ODSC werd Open Nederlands Kampioenschap Show tot 2020 toegewezen aan het ODSC. Door de FO ODSC wordt dit gezien als een belangrijke erkenning van al het vrijwilligerswerk van de afgelopen 17 jaar.

Het ONK Show zal gelden voor de basisklasse, de middenklasse en de topklasse, wat inhoudt dat de winnaars van het concours overdag de titel Nederlands Kampioen verdienen. De Nederlands Kampioen Show Jeugd zal bepaald worden op Nationaal Jeugfestival in Vlissingen. De jeugdklasse zal wel onderdeel blijven van het ODSC.

Door bovenstaand besluit zal de 18e editie van het ODSC (dit blijft de naam van het evenement) een nieuwe dimensie krijgen. De Finals blijven bestaan en zal uiteindelijk de ODSC-kampioen opleveren. In Assen zal het 18 juni 2016 in ieder geval een groot showfestijn worden.

De komende maanden zal door de FO ODSC in samenwerking met de K.M.N.O. verder gewerkt worden aan de voorbereiding en uitwerking van het evenement. De inschrijving voor het ODSC staat al sinds eind 2015 open en er zijn al vele inschrijvingen. De komende tijd houden we iedereen op de hoogte van deze prachtige ontwikkelingen voor show minnend Nederland.