Het is vandaag Inter- en Nationale Vrijwilligersdag, de uitgelezen dag waarop vrijwilligers in het zonnetje kunnen worden gezet. Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden; “Zonder vrijwilligers zouden de meeste-, zo niet alle verenigingen en organisaties omvallen. Op alle niveaus zijn vrijwilligers actief en iedereen steekt er een verschillend aantal uren in. De één is meer betrokken, de ander in mindere mate, iedereen draagt een steentje bij, sommigen kruiwagens vol. Uiteindelijk is iedereen belangrijk. Verenigingen zijn net kleine bedrijven maar gerund door vrijwilligers. Bestuurlijk, facilitair, onderhoud, organisatorisch, ondersteunend, meewerkend of management, niets is te gek voor vele vrijwilligers.

Dagelijks hebben onze vrijwilligers contact met jullie vrijwilligers die de muziekverenigingen promoten, evenementen op de agenda willen zetten of werken aan het binnenhalen van optredens. Namens onze vrijwilligers; BEDANKT, ga zo door!. Korpsmuziek klinkt zoals jij het wilt! 

bedankt; tag vrijwilligers

TAG nu jullie vrijwilligers op de Facebook van Korpsmuziek, klik hier en TAG vrijwilligers, een klein gebaar, een groot plezier!

Nu is het niet altijd makkelijk om aan vrijwilligers te komen. Daar weten we ook bij Stichting Korpsmuziek over mee te praten. Denk je dat jij wat kunt bijdragen aan de website Korpsmuziek.nl laat het dan weten aan c.vosseberg@korpsmuziek.nl  Er zijn nog genoeg kleine- en grote ideeën die niet gerealiseerd kunnen worden omdat we te kort aan vrije uurtjes hebben. Dat wil niet zeggen dat je daar uren per dag aan kwijt bent, dat kun je net zo indelen als je zelf wilt.