De voorbereidingen voor de Nationale Taptoe 2019 zijn weer in volle gang en daarbij hoort traditiegetrouw ook het voorprogramma: de ” Nationale Taptoe Jeugd Manifestatie”. Een programma onderdeel, waar jeugdkorpsen de gelegenheid krijgen om in competitieverband hun kunnen te laten zien. U kunt kiezen voor een showoptreden of voor een marsoptreden. U kunt deelnemen aan maximaal 1 onderdeel. Als beloning mogen de deelnemende leden gratis de voorstelling bijwonen. Ook is er vanaf heden een prijs voor de beste tambour-maître/drum major.

De 65e Nationale Taptoe vindt plaats in het sportpaleis Ahoy te Rotterdam van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september 2019 . Er is in totaal plaats voor 12 korpsen, verdeeld over 4 voorstellingen (vrijdagavond, zaterdagmiddag en avond en zondagmiddag) uitgaande van drie per voorstelling. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en de middagvoorstelling om 14.00 uur. Het voorprogramma begint 5 kwartier voor aanvang van de voorstelling.

De deelnemende leden mogen aansluitend aan hun optreden gratis de voorstelling bijwonen. Ook in 2019 stelt de Stichting Nationale Taptoe 2 kaarten per spelend lid à € 15.– per stuk voor rang 3 beschikbaar. Deze kaarten geven toegang tot hetzelfde vak als waar de leden na hun optreden de Taptoe kunnen bekijken.

 

 

 

 

 

 

Belangstelling voor deelname aan de Nationale Taptoe Jeugd Manifestatie kan tot 1 juni 2019 kenbaar worden gemaakt bij de projectcoördinator Irma van Gelder, e-mail: i.vangelder@nationaletaptoe.nl of info@nationaletaptoe.nl