Op zondag 3 september vindt een bijzonder evenement plaats aan de Koningin Emmaboulevard in Hoek van Holland: Bands Across The Sea. De orkesten van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee verzorgen samen met de Tendring Brassband Band uit Harwich een muzikale show. De Britse Brass Band is op 2 en 3 september te gast bij de Hoekse muziekvereniging.

Op het grasveld naast restaurant Jutter kunt u gaan genieten van een uitgebreid muzikaal programma. Naast de Tendring Brass Band spelen alle orkesten van Rotterdam aan Zee, nl. de Show & Marching Band, het Jeugdorkest en de Concert Band.
De optredens vinden tussen 14.30 en 16.30 uur plaats en de toegang is gratis.

Tip: Neem zelf een klapstoel mee, zodat u heerlijk ontspannen van de diverse orkesten kunt genieten.

Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar LCC De Hoekstee, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland. Voor meer actuele informatie kunt u de Facebook pagina van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee raadplegen.
Delen
Cor Vosseberg
Cor Vosseberg, oprichter en voorzitter van Stichting Korpsmuziek Nederland. Bestuurslid bij Stichting Proud Event Leeuwarden. Vrijwilliger bij JeugdFestival Stiens, TakeOne, OMF werkgroep LF2018 (culturele hoofdstad Leeuwarden/Fryslan).