Wie had dat 120 jaar geleden kunnen voorspellen? Dat je net opgerichte muziekvereniging zo lang zou blijven bestaan is al niet te bedenken, maar dat ze in haar jubileumjaar volledig stil zou komen te staan door een virus zou al helemaal geen gedachte zijn!

Toch is het de realiteit van de afgelopen paar maanden waar helaas niemand wat aan kon doen. Geen Seizoenpresentatie, geen avondvierdaagsen en geen Taptoe Mijdrecht waarbij de vereniging zich kan laten zien. Maar ook de komende maanden nog niet omdat alle evenementen zijn afgelast.

Wel is er heel veel doorgeschoven naar het 121ste jaar zodat VIOS veel moet gaan repeteren om goed voor de dag te komen. Gelukkig kon er afgelopen weken weer begonnen worden met de diverse afdelingen die op de juiste afstand van elkaar op de locaties stonden. En straks na 1 juli kan er buiten ook weer aan een show oefenen gedacht worden!

“We zijn weer in de lucht” zeggen we maar en richten ons niet alleen op onze repetities maar kijken gelukkig ook weer vooruit naar onze opleidingen.