Vanaf heden zullen wij onze vereniging voortzetten onder de naam Marchingband Arnhem.

Marchingband Arnhem wil zich gaan profileren als een Marchingband voor muzikanten uit Arnhem en de wijde omgeving die graag muziek willen maken in teamverband. Met mooie optredens in binnen- en buitenland, discipline, en gezelligheid. Kortom een band waar een ieder zich thuis gaat voelen en wil presteren.

Met een professioneel instructieteam die hun sporen heeft verdiend in de Show- & Marchingband wereld en het klappen van de zweep kent. Met mooie muziek, stevige marsen en een modern repertoire gaan wij naar buiten treden om het publiek te vermaken en de leden uitdagingen te bieden.

Spreekt dit je aan neem dan snel contact met ons op. Alle informatie vindt je op onze website: www.marchingbandarnhem.nl

Naast de Marchingband blijft natuurlijk ook de Stageband bestaan en gaat verder onder de naam Stageband Arnhem. Deze groep muzikanten richt zich voornamelijk op lichte muziek met een divers repertoire en kent een enthousiaste manier van repeteren en verzorgen van optredens. In de kerstperiode treedt deze groep muzikanten naar buiten als ChristmasDickensband. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.stagebandarnhem.nl

Buiten deze twee orkesten blijven we natuurlijk leerlingen (jong en volwassen) opleiden en laten kennis maken met het muziek maken in verenigingsverband.

Via social media en de website zullen we u komende tijd op de hoogte houden.