Home Evenementen Clinic MBGF Tamboer-maître Opleiding 2018

MBGF Tamboer-maître Opleiding 2018

249
0

Naar aanleiding van het succes van de tamboer-maître opleiding nieuwe stijl zal in 2018 opnieuw een opleiding van start gaan. De opleiding is volgens een modulair systeem ingericht en bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Basis Exercitie;
2. Instructeur basisexercitie;
3. Stokhoudingen en stoktekens;
4. Takteren en dirigeren;
5. Muziek tijdens feestdagen en herdenkingen

De docenten zijn: Roland Grootenboer, Maarten Pijnenborg en Marc Gouswaart, tamboer-maîtres van respectievelijk de Koninklijk Militaire Kapel “Johan Willem Friso”, de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht en het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee.

Data: 6, 13 en 20 januari, 3 en 10 februari, 10 maart en 7 april 2018

Locaties: Gebouw De Brink, Hoofdweg 5, Loenen (Veluwe)
DAP-gebouw, Schorpioenstraat 6, Apeldoorn
Kosten: € 150,00 per persoon (inclusief lesmateriaal)

Aanmelden per email: secretaris@mbgf.nl

Het cursusgeld graag overmaken naar bankrekening NL02 RABO 0308 7421 92 t.n.v. M.B.G.F. (Muziekbond Gelderland – Flevoland) te Zelhem, onder vermelding van naam en adresgegevens.

De opleiding kan worden afgesloten met een examen, waarbij een gerenommeerd marsorkest haar medewerking zal verlenen. Deelname aan het examen is niet verplicht.

Delen
Cor Vosseberg
Cor Vosseberg, oprichter en voorzitter van Stichting Korpsmuziek Nederland. Bestuurslid bij Stichting Proud Event Leeuwarden. Vrijwilliger bij JeugdFestival Stiens, TakeOne, OMF werkgroep LF2018 (culturele hoofdstad Leeuwarden/Fryslan).