Home Showkorpsen Martin Timmer stopt met voorzitterschap Stichting Combinatie Van Korpsen

Martin Timmer stopt met voorzitterschap Stichting Combinatie Van Korpsen

248
0

Na 21 jaar, waarvan de laatste 9 jaar als voorzitter, zal Martin Timmer per 1 januari 2019 de Stichting Combinatie Van Korpsen gaan verlaten.

“Na een lange tijd verbonden te zijn geweest aan de SCVK is het tijd voor een nieuw gezicht, nieuwe ideeën en een frisse kijk op de muziek- en showsector.” aldus Martin. Martin heeft de opkomst van de SCVK actief mogen meemaken, waarbij in de topjaren jaarlijks bijna 100 evenementen via de SCVK in goede banen werden geleid. Ook de recessie met de bijbehorende problemen voor de showsector heeft hij van dichtbij meegemaakt. “Nu de showsector langzaamaan uit het dal is gekropen is het tijd om het stokje door te geven en zelf op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.”

Op dit moment is het bestuur van de SCVK op zoek naar een nieuwe voorzitter, die de Stichting vanaf 1 januari 2019 op adequate wijze de toekomst in kan leiden. De eerste gesprekken hierover met gegadigden hebben reeds plaats gevonden. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die geknipt is voor deze functie, of heeft u zelf interesse, schroom dan niet om dit aan ons door te geven, dan nemen wij contact op. Doorgeven kan via [email protected]

Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.