In 2018 bestaat “Drumband Rhenen” 60 jaar! In 1958 begonnen als een traditionele drumband en via lyrakorps en mallet-percussionband uitgegroeid tot een volwaardige showband: niet groot, maar wel uniek en bruisend!

Na het overweldigende succes van de kerstspecial in 2016 sluit Drumband Rhenen het jubileumjaar 2018 op zaterdag 22 december af met een tweede kerstspecial. Met glühwein, veel lichtjes, kerstkransen, slingers en kerstbomen toveren de muzikanten ‘t Gastland om tot een warme huiskamer. In deze huiskamer kunt u samen met de band, zangeres Esther Gijsbertsen en enkele verrassende gastoptredens genieten van een gezellige kerstavond met traditionele en moderne kerstmuziek en zang.

Al maanden is de band in kerstsferen om een zeer uitgebreid repertoire deze avond te brengen. Muzikale arrangementen die door leden en instructie zelf zijn geschreven maar ook op maat gemaakte muziekstukken door Rob Balfoort!

Mallet-Percussionband “Drumband Rhenen” nodigt u van harte uit om de kerstspecial bij te wonen. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 december om 20.00 uur in Sport- Recreatiecentrum ‘t Gastland aan de Groeneweg in Rhenen. De entreeprijs bedraagt € 5,00 per persoon.

Met medewerking van:

Esther Gijsbertsen uit Dordrecht

Ronald Reinhart uit Velp

Popkoor WhatEver uit Maurik

Anne Aalbers uit Zevenaar

Saxofoonensemble van Showband KDO uit Groessen

Blazersensemble van Muziekvereniging “Crescendo” uit Elst (Utr.)

Bekijk de flyer!