Op de zogeheten ‘Contactavond’ zullen alle onderdelen van het Kamper Trompetter Korps op zaterdag 14 oktober 2017 een spectaculaire voorstelling geven. In sporthal ‘De Reeve’ zullen zowel de KTK Music Kidz, het Jong KTK als het Kamper Trompetter Korps van zich laten horen. De avond zal weer bijzonder van opzet zijn, en uiteraard kunt u genieten van de succesvolle shows ‘Carpe Diem’ en ‘City of Stars’.

Doordat onze vereniging boekingen uit heel Nederland en het buitenland ontvangt treden wij niet vaak in Kampen op. Al meer dan 50 jaar organiseert het KTK dan ook een avond waarvan ‘elkaar ontmoeten’ het achterliggende idee is. De naam contactavond heeft dan ook zijn oorsprong in het verbindende karakter van deze avond. Ooit begonnen als een zittende uitvoering in de plaatselijke stadsgehoorzaal, tegenwoordig een wervelende showavond. Kaarten zijn al jaren snel uitverkocht en de plaatsen beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent voor kaarten!

De jaarlijkse contactavond van de vereniging KTK zal gaan plaatsvinden in Sporthal de Reeve. Tijdens deze avond zal de gehele vereniging een uitvoering geven aan fans, ouders, liefhebbers en thuispubliek. Bovendien is de contactavond van de vereniging KTK de avond bij uitstek voor leden en oud-leden om elkaar weer te ontmoeten.

UNIEKE PRESENTATIE TIJDENS CONTACTAVOND

Het Kamper Trompetter Korps is al jaren bezig om een uniek programma samen te stellen en streeft naar professionaliteit. Dit jaar zal de presentatie dan ook niet meer door een speak(st)er worden uitgevoerd maar door middel van korte intro’s op een grote beamer. Dit zal voor het eerst gebeuren bij een contactavond van het Kamper Trompetter Korps. Het mediateam is inmiddels druk bezig achter de schermen om een bijzondere presentatie voor te bereiden.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Locatie voorverkoop: Clubgebouw ‘De Jachthoorn’, Buitenbroeksweg 1 in Kampen. U kunt uw kaarten komen ophalen op de volgende dagen: Maandag 2 oktober van 18:15 tot 19:30 uur. Dinsdag 3 oktober van 19:45 tot 21:00 uur. Donderdag 5 oktober van 18:45 tot 20:00 uur. Mochten er na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen deze op zaterdag 8 oktober aan de kassa van ‘De Reeve’ gekocht worden. De kaarten aan de kassa kosten €10,00 per stuk.

Foto door mediapartner van het KTK | Fotografiecor.nl

Kamper Trompetter Korps
Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!