Het Kidskorps van Showband Urk neemt deel aan “De Muziekwedstrijd”¬†georganiseerd door het Prinses Christina Concours. Kinderen kunnen meedoen met alle soorten muziek en ieder instrument! Het Kidskorps van Showband Urk heeft een leuk filmpje gemaakt en maak kans op te gekke prijzen.

Dit kunnen ze echter niet zonder hulp! Er kan namelijk twee keer gestemd worden op het filmpje. Een keer voor “filmpje van de maand” en een keer om aan te geven of je het filmpje mooi, grappig, cool of origineel vind. Kan het Kidskorps op jouw stem rekenen?

Stemmen kan via: https://demuziekwedstrijd.nl/filmpje/?id=3188&edition=3

Alvast bedankt namens de muzikanten van Kidskorps Showband Urk!

Showband Urk
Showband Urk is een actieve vereniging met een Jachthoornkorps, Jeugdkorps en Kidskorps. Het Jachthoornkorps van Showband Urk is al jaren een enthousiaste ambassadeur van de jachthoornmuziek in Nederland. Een muzieksoort die langzamerhand steeds zeldzamer wordt. Zo spelen in Noord-Nederland nog slechts twee korpsen met een jachthoornbezetting in Es/des, waaronder ons korps. Showband Urk houdt de jachthoornmuziek echter springlevend! De warme en volle klanken van de jachthoorns leveren een bijzondere sound op, een sound die door het publiek erg gewaardeerd wordt.