Na vele jaren de rol van Bandmanager te hebben vervuld binnen DVS, heeft Arjen Ouwehand in 2018 het stokje overgedragen aan Kees Spaan. “Vóór mijn nieuwe rol als Bandmanager ben ik in het verleden ruim vier jaar voorzitter geweest van DVS Junioren en bestuurslid binnen Stichting Taptoe Katwijk”, aldus Kees Spaan. “In 2017 heb ik een jaar meegelopen met de Marchingband, ter ondersteuning van Arjen, met als hoogtepunt het optreden in Berlijn”.

Kees heeft nu de rol van Bandmanager op zich genomen. Dit betekent dat hij verantwoordelijk is voor het binnenhalen en faciliteren van optredens, concerten, etc. voor alle orkesten van DVS. “Ik wil alle orkesten graag mooie optredens en een goed gevulde agenda bezorgen de komende tijd. Met onder andere een nieuwe show in aantocht van de Marchingband in 2019 heb ik daar het volste vertrouwen in!”, aldus een enthousiaste Kees.

Geïnteresseerden voor optredens van de Marchingband, Junioren, DVS on Stage en Wehnou kunnen contact opnemen via het mailadres [email protected] of telefonisch via 06 51 55 44 13. “Ik wil mede namens de hele vereniging Arjen graag bedanken voor al het werk dat hij afgelopen jaren als Bandmanager heeft verricht voor DVS!”, sluit Kees af.