Op zoek naar uitdagingen, persoonlijke ontwikkeling van de leden, spelen voor volle tribunes, het zijn een greep uit de redenen voor het Kamper Trompetter Korps om in 2019 te debuteren binnen de Indoor Winds competitie van Color Guard Nederland. Hiermee zal er een nieuw hoofdstuk worden geschreven binnen de geschiedenis van de vereniging.

CGN is er bijzonder trots op dat het deelnemersveld elk jaar begint uit te breiden en dat zij krachtmetingen op wereldniveau mogen organiseren met Colorguard, Indoor Percussion en Winds units uit meerdere Europese landen. Sinds januari heeft de website van CGN een upgrade gekregen. Benieuwd? Klik dan hier voor meer informatie over CGN.

BENIEUWD NAAR DE WINDS SHOW?

Inmiddels is de brass groep al geruime tijd bezig met het instuderen van de muziek en showchoreografie van deze show. Wil je meer over deze show te weten komen? Zorg dat je dan de komende weken onze social media kanalen in de gaten blijft houden want hier zal meer informatie over het thema worden verteld.

Kamper Trompetter Korps
Het Kamper Trompetter Korps is een bijzonder populaire, bruisende showband. Als ambassadeurs van de stad Kampen reizen ze heel Europa door. De unieke uniformering en eigentijdse muziekstijl maken elk optreden tot een belevenis. Kenmerkend voor de eigen stijl is de goed in het gehoor liggende muziek die met een enorme drive en energie wordt gebracht. Het Kamper Trompetter Korps hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar optredens. Om kwaliteit in de toekomst te continueren en verder uit te bouwen kunnen kinderen vanaf 6 jaar gratis muziekonderwijs bij het Kamper Trompetter Korps volgen. Inmiddels zijn ongeveer 100 kinderen van 16 jaar en jonger in opleiding! De shows die het Kamper Trompetter Korps laat zien worden in eigen beheer ontwikkeld en het merendeel van de muziek is speciaal voor deze showband gearrangeerd. Het Kamper Trompetter Korps heeft de laatste jaren meerdere Europese, Open en Nederlandse titels bijgeschreven en bevestigd hiermee opnieuw haar status. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en motivatie, zijn gedeelde waarden binnen onze vereniging. Het gevolg is dat we het beste uit onszelf willen halen om het meeste plezier te beleven en de maximale voldoening ervaren Elk optreden is voor ons dan ook een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan. Het Kamper Trompetter Korps, een gepassioneerde showband die een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!