Op zaterdag 9 juni 2018 worden voor de twintigste maal de “Open Dutch Showcorps Championships” (ODSC) in Assen gehouden. Dit mega evenement voor showkorpsen werd de afgelopen negentien jaren met groot succes georganiseerd in Assen. Organisatie ligt weer in handen van Stichting ODSC.

Zowel het showconcours (overdag) en de finals (’s avonds) zullen plaatsvinden op het bekende terrein van Achilles 1894. Het showconcours is een officieel KNMO concours voor alle stijlen showkorpsen. Tevens geldt dit concours als Open Nederlands Kampioenschap Show voor de basis-, midden- en topklasse, conform reglementering KNMO.

Ten aanzien van de reglementering alsook de jurering willen wij aangeven dat de reglementering niet is veranderd en niet anders gejureerd zal worden als de afgelopen jaren op het ODSC gebeurd is.

Wat betreft de Finals zullen vanuit het dagprogramma de beste showkorpsen uit de midden- en topklasse worden geselecteerd.

Showkorpsen, welke willen gaan deelnemen aan het ODSC, kunnen zich aanmelden d.m.v. een email te sturen naar: [email protected] , waarna u een inschrijfformulier wordt toegestuurd.

Nadere informatie t.a.v. lokale organisatie/situatie kan eveneens verkregen worden door vragen te stellen via dit mail-adres. Vanuit de FO ODSC wordt dan contact opgenomen.

Meer info: www.odsc-assen.nl