Ze gingen heen met het motto ‘we goan veur goud’ en ze komen thuis met goud. Showband Marum heeft afgelopen weekend op het Wereld Muziek Concours een gouden medaille behaald met een score van 81,33 punten. De band verteld in haar show ‘WILD!’ het verhaal van de jonge Cheryl Strayed, die na het stranden van haar huwelijk en het overlijden van haar moeder impulsief aan een wandeltocht van 1600 kilometer start. De tocht is zwaar en Cheryl komt zichzelf behoorlijk tegen. Ze zet door en volbrengt de wandeltocht.

Afgelopen vrijdagochtend vertrok de band richting het Limburgse Epen, waar ze het weekend verbleef. Tweemaal werd er gerepeteerd in Mechelen, vrijdagavond werd een optreden verzorgd in Vaals en op zaterdagmiddag werd vast sfeer geproefd in het stadion. Zondagochtend was dan eindelijk het moment waar de leden maandenlang naartoe hebben gewerkt. In een vol Parkstad Limburg Stadion liet de band ‘WILD!’ zien aan een enthousiast publiek en een groot Marums supportersvak.

Erevoorzitter Ale Klaver: “de leden van Showband Marum hebben een gigantische prestatie neergezet met een geweldig resultaat. Hier kunnen ze trots op zijn en dat ben ik ook op de leden. Ik heb een geweldig weekend gehad!”.

Komende weken hebben de leden van Showband Marum even vakantie. Vanaf september wordt weer gestart met repetities en staan er nog een aantal optredens op het programma. Wil je meer weten over Showband Marum of ook lid worden? Kijk dan op showbandmarum.nl! De hele maand oktober organiseert de band open repetities, waarbij iedereen van harte welkom is.