Hallo allemaal, Mijn naam is Cor van der Waal en de initiator van Fotografiecor.nl. Als huisfotograaf ben ik onder andere verbonden bij het Kamper Trompetter Korps waar ik al meer dan 10 jaar de fotografie voor mijn rekening neem. Waarschijnlijk hebben jullie wel eens een foto van mijn hand voorbij zien komen 😉

De laatste jaren vindt mijn werk als korps- & event fotograaf steeds vaker andere wegen en word ik regelmatig gevraagd voor het fotograferen van diverse evenementen en beeldbanken. Een van die evenementen is de contest serie van CGN united. Het afgelopen jaar heeft deze organisatie een belangrijke verandering ondergaan met onder andere een nieuwe huisstijl.

Fotografie heeft in deze nieuwe huisstijl een belangrijk aandeel gekregen om de diverse groepen nog beter te kunnen aanspreken. Als reactie hierop krijg ik steeds meer vragen vanuit deelnemers, organisaties en verenigingen. Dat zijn uiteenlopende vragen over persoonlijk gebruik, nabestellingen of als ondersteuning voor marketing & pr-campagnes.

Omdat ik met mijn fotografie graag bijdraag aan de aanspreekbaarheid van onze sector werk ik hier graag aan mee! Een groot deel van mijn werk heb ik dan ook verzameld in een overzicht die jullie kunnen bekijken.

In de Galerij van Korpsmuziek heb ik een impressie gepost maar voor meer beelden verwijs ik jullie graag naar de onderstaande link:

BEKIJK MEER FOTOS VAN CGN UNITED #2019

Het aankomende seizoen zal ik op diverse evenementen weer druk in de weer zijn om organisaties van nieuwe content te voorzien. Mocht je als deelnemer afvragen wie toch die fotograaf is? That’s me:-)

Heb je dus vragen of ben je op zoek naar materiaal dat ik heb gefotografeerd tijdens een van jullie optredens? Kijk op mijn website, stay tuned op korpsmuziek of volg een van mijn social media kanalen voor de laatste updates.

Veel kijkplezier!

Cor van der Waal / Fotografiecor.nl