Op zaterdag 30 maart 2019 zal de Muziekvereniging van Forum Hadriani vanaf 20:00 uur weer van zich laten horen tijdens het jaarlijkse concert in het Gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade 1 in Voorburg. Gedurende een avondvullend programma geven alle onderdelen acte de présence en kunt u genieten van verschillende muziekgenres. Maar dat is niet alles. De gehele vereniging is in het nieuw gestoken, en zal dit deze zaterdag voor het eerst aan het publiek tonen!

Hoe ziet de avond er uit?
Jong Forum, het jeugdorkest van de vereniging, zal onder leiding van Patricia Geertse het spits afbijten. Deze energieke groep zal laten zien hoe ‘cool’ het is om samen met leeftijdgenoten muziek te maken. Dat ‘Lady Gaga’ en het statige muziekstuk ‘Ross Roy’ van Jacob de Haan prima in een programma passen, zal worden bewezen zodra de harmonie het podium zal betreden. Martien Visker, dirigent van de harmonie, alles in goede banen leiden.

Na de pauze zal de Swing band het dak er af spelen met nummers van Michael Jackson, Bruno Mars en Robbie Williams. Dit allemaal onder bezielende leiding van Eloy Wigman. En er is geen tijd om bij te komen, want na dit spektakel is het tijd voor de Drumfanfare. De drumfanfare heeft de afgelopen maanden hard geoefend aan een nieuwe show, en deze avond is een première. De muziek van de show zal voor het eerst ten gehore worden gebracht. De muziek is speciaal geschreven voor de drumfanfare, door niemand minder dan Rob Balfoort.

Taptoe Noordwijk
Tijdens de taptoe in Noordwijk, op zaterdag 13 april, zal de drumfanfare de nieuwe show ‘The Legacy of Music’ laten zien en horen. Dit zal ook het eerste buitenoptreden zijn in het nieuwe uniform. Want ja, dat was hard nodig, aangezien de huidige uniformen ruim 20 jaar zijn gedragen en waarin vele successen zijn geboekt tijdens verschillende concoursen en festivals.

Na al die jaren is het tijd voor een frisse nieuwe look, waarbij de entiteit van Forum Hadriani gehandhaafd blijft. Voor het eerst kunt u de nieuwe outfits bewonderen tijdens het jaarconcert. Een beter moment is niet te bedenken! En u kunt getuige zijn van deze primeur.

Entree: € 7,50, kinderen tot 9 jaar gratis toegang. (U kunt pinnen)

Zaal is open om 19:30 uur