De Show-, Marching- en Concertband Flora Band heeft het nieuwe thema van volgende show bekend gemaakt. De muzikanten uit Rijnsburg staan bekend om hun themashows, waarbij het gekozen thema leidend is voor de muziek en de choreografie.

Het gekozen thema voor de show, die vanaf het jaar 2020 te zien zal zijn, is Queen. De echte Flora Band-fan weet dat dit thema al eens eerder is gebruikt voor een show. De muzikanten gaan echter voor een ‘remastered’ versie, een show anno nu met andere nummers van Queen dan toen. De muziek van de Engelse band Queen past de Flora Band als een jas, wat gaat resulteren in een muzikaal hoogwaardige show, die het publiek zeer zal aanspreken.

De aankondiging van deze nieuwe thema-show betekent ook het afscheid van de show ‘Britains Best’. De Flora Band doet dit op een waardige manier met een spectaculair druk optreden seizoen. Zo gaat de Flora Band maar liefst zes keer een weekend naar het buitenland, onder andere naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast staan er nog een twintigtal binnenlandse optredens gepland, waaronder taptoe Vlissingen.

De eerste activiteit van de Flora Band, en daarbij de hele vereniging Flora Band orkesten, is echter geen taptoe maar het nieuwe voorjaarsconcert. Het voorjaarsconcert krijgt namelijk een nieuw jasje, namelijk ‘Flora Band orkesten – On Stage’. Het concert, waarbij de orkesten hun nieuwe muziek presenteren, wordt gehouden in de Muze in Noordwijk. Met deze nieuwe setting hopen de muzikanten een prachtig concert te geven in een zaal met mooie entourage en akoestiek. Het concert vindt plaats op vrijdagavond 12 april en begint om 20.00 uur. Het is zaak om nu alvast uw kaartjes te kopen via de www.demuzenoordwijk.nl. Het lijkt nog wat vroeg, maar op deze manier kunt u de mooiste plekken uitkiezen, want er zijn al heel wat kaartjes en dus plaatsen vergeven. Koop dus snel uw kaartjes en laat u verrassen in de Muze door de Flora Band orkesten!