Op zaterdag 10 november organiseert de Flora Band voor de derde keer een concert samen met de coverband Allstars. Dit concert, dat voorheen bekend was als ‘Vrienden van Flora Band Live!’, gaat verder onder de naam ‘Flora Band & Friends’. Een fantastische avond vol muziek en vrienden!

De Show-, Marching- en Concertband Flora Band bestaat dit jaar 50 jaar! Als afsluiter van dit jubileumjaar gaat de Flora Band nog één keertje knallen. Samen met coverband Allstars, met wie de muzikanten dit nu voor de derde keer doen, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Het programma staat inmiddels vast en het beloofd een feest der herkenning in een heerlijk swingend jasje te worden.

In het voorprogramma staan de mannen van Just4Fun voor het publiek te spelen. Zij zullen een heerlijk stukje muziek ten gehore brengen om alvast lekker in de sfeer te komen. In het hoofdprogramma zullen, naast Flora Band en Allstars, ook heel wat andere muzikanten hun opwachting maken. Ook zullen de slagwerkers van de Flora Band weer een spetterende act neer zetten.

Al met al is dit een avond, die je als liefhebber niet mag missen. Lekker feesten tijdens ‘Flora Band & Friends’ in Tripodia, Katwijk. Kaarten zijn te koop via www.floraband.nl en vanaf 14 oktober op de voorverkooppunten; Tripodia Katwijk, Primera (Katwijk en Rijnsburg) en Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg. In de voorverkoop kosten de kaarten €15,-. Mochten de kaarten nog niet zijn uitverkocht, zijn ze aan de deur te koop voor €17,50. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Koop dus snel je kaarten en dan graag tot 10 november in Tripodia!