Op zaterdag 24 maart zullen alle onderdelen van muziekvereniging Forum Hadriani zich van hun beste muzikale kant laten zien tijdens het traditionele jaarconcert.

Één van de draaiende motoren van Forum Hadriani is de drumfanfare. Op dit moment wordt er door de drumfanfare hard gewerkt aan nieuwe muziek, zowel op het gebied van de traditionele marsen als populair. Een deel van de nieuwe muziek is al te horen tijdens het jaarconcert.

Na het jaarconcert zal er gestart worden aan de muziek en het instuderen van een compleet nieuwe show. Ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw uniform. Wilt u alvast een deel van onze nieuwe muziek horen? Kom dan naar ons jaarconcert op zaterdag 24 maart dat plaats vindt in het Gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade in Voorburg.

Na het jaarconcert zitten we niet stil en vindt er op donderdag 12 april een open repetitie plaats waarbij iedereen kan zien hoe het er aan toe gaat bij onze drumfanfare. Meespelen kan uiteraard ook. Deze repetitie is in het clubgebouw van Forum Hadriani, Oosteinde 16 in Voorburg, we starten dan om 20.00 uur.

Daarna zijn we onder andere nog te zien tijdens Taptoe Noordwijk op 21 april aanstaande.

voor meer informatie bezoek onze facebookpagina https://www.facebook.com/DrumfanfareFHVoorburg/