Drumfanfare ESKA, Wie zijn wij? Drumfanfare ESKA uit Bemmel bestaat sinds 1958 en is een muziekvereniging voor jong en oud. ESKA is een actieve vereniging met veel jeugdige leden en kent een zeer uiteenlopende bezetting. Het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, trompet, hoorn, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit en sousafoon.

ESKA neemt deel aan optredens zoals taptoes, middagshows, streetparades, optochten, bloemencorso’s en festivals in zowel binnen- als buitenland. En verleent daarnaast haar medewerking aan diverse lokale activiteiten.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een gedreven allround dirigent, bekend met show- en marchingmuziek. De dirigent moet openstaan voor inbreng vanuit de jeugd, qua ideeën voor de muziek en show. Het is een must dat de dirigent ook zelf arrangementen kan schrijven. En een pre wanneer de dirigent zowel muzikaal als choreografisch onderlegd is.

Onze repetitieavond is dinsdagavond van 19.30-21.00 uur, in ons clubgebouw te Bemmel.

Solliciteren? Interesse? Stuur uw sollicitatie en CV vóór 15 april naar voorzitter@eska.nl

Meer informatie over onze vereniging vindt u op onze website www.eska.nl en voor inlichtingen of vragen kunt u bellen naar Felix Kleinpenning via 06-27580542.

ESKA Bemmel
Algemene informatie ESKA Bemmel BEMMEL – Drumfanfare ESKA uit Bemmel bestaat sinds 1958 en is een muziekvereniging voor jong en oud. ESKA neemt regelmatig deel aan optochten en showoptredens en organiseert tevens haar eigen taptoe: Aalbers-Taptoe Bemmel op het gazon voor Kasteel de Kinkelenburg, in combinatie met Streetparade Bemmel. In 2018 voor de 45e keer! Zelf neemt ESKA ook deel aan optredens zoals taptoes, middagshows, streetparades, optochten, bloemencorso’s en festivals in zowel binnen- als buitenland. De Drumfanfare kent een zeer uiteenlopende bezetting, het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, trompet, hoorn, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit en sousafoon. ESKA is een actieve vereniging met veel jeugdige leden. De muziekopleiding wordt in samenwerking door professionele docenten verzorgd. Aan de hand van een beproefde opleidingsmethode worden leerlingen begeleid door persoonlijke instructie vanaf het begin tot aan het punt waarop men een diploma kan halen en meedoen met het korps. Daarbij is ook ruimte voor samenspel. Naast het unieke gala-uniform beschikt ESKA ook over diverse thema-outfits zoals een Kozakken, Sultan en Musketier. Met name voor themafeesten in België en Frankrijk wordt hier regelmatig naar gevraagd. Kijk voor meer informatie op de website https://www.eska.nl