Zaterdag 25 november organiseert Drumfanfare CELEBRATION voor het vierde achtereenvolgend jaar een muziek PLAY-IN voor iedereen die zin heeft om op een leuke en ongedwongen sfeer met elkaar muziek te maken. Muzikanten jong en oud mogen zonder verdere verplichtingen aan deze play-in deelnemen. Ook dit jaar zal Rob Balfoort de stukken voor de blazers instuderen. Het slagwerk staat weer onder leiding van Dennis Smits. Beide heren zijn zeer actief in de drumfanfare wereld en hebben met hun verenigingen afgelopen zomer zeer mooie resultaten bereikt op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Deze play-in die voor zowel alle blaasinstrumenten en slagwerk bestemd is vindt plaats in het gebouw Panoord, Groot Karreveld 10, complex Bakestein in Zwijndrecht. Er worden geen speciale eisen gesteld en deelname aan de play-in is helemaal gratis. De play-in begint om 10.00 uur met afzonderlijke repetities van blazers en slagwerkers.

Aan het eind van de middag zal omstreeks 16.00 uur de play-in worden afgesloten met een gezamenlijk concert. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk en daar worden de ingestudeerde muziekstukken ten gehore worden gebracht.

Kom ook en doe mee aan deze geweldige muzikale happening. Meldt je aan, met opgave van je instrument via: [email protected]. Of kijk op: celebrationzwijndrecht.nl