Zaterdag 10 november organiseert de drumfanfare voor het vijfde achtereenvolgend jaar een muziek PLAY-IN voor iedereen die zin heeft om op een leuke en ongedwongen sfeer met elkaar muziek te maken. Muzikanten jong en oud mogen zonder verdere verplichtingen aan deze play-in deelnemen. Dit jaar staat de play-in onder leiding van de heren Rob Dronkers en Peter de Punder, beiden oud muzikanten van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

De play-in die voor zowel alle blaasinstrumenten en slagwerk bestemd is vindt plaats in het gebouw Panoord, Groot Karreveld 10, complex Bakestein in Zwijndrecht.

Er worden geen speciale eisen gesteld en deelname aan de play-in is helemaal gratis. De play-in begint om 10.00 uur met afzonderlijke repetities van blazers en slagwerkers. Aan het eind van de middag zal omstreeks 16.00 uur tot 17.00 uur de play-in worden afgesloten met een gezamenlijk concert. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk en daar worden de ingestudeerde muziekstukken ten gehore worden gebracht.

Kom ook en doe mee aan deze geweldige muzikale happening.

Meldt je aan, met opgave van je instrument via: [email protected].